Her er du:  Produkter » Kosmetikk

Zepter kosmetikk

Vi har laget 8 produktlinjer for din hud.

I de siste årene har Zepter Internationa l oppnådd en økende suksess med kosmetikken. Zepter's laboratorium i Sveits bruker de seneste teknikker innen bioteknologi for å kunne produsere kosmetikk basert på ekstrakt fra friske planter og vegetabilske proteiner. Disse har oppstrammende og fuktighetsbevarende effekter på huden og bedrer fornyelsen av cellene i overhuden og bekjemper tidlig aldring.

Den komplette hudpleie serie vil tilfredsstille alle behov:

  • Swisso Logical, basert på de mange fantastiske egenskaper til ekstraktene fra Echinacea.
  • Swiss Nature, er basert på Edelweiss' naturlige beskyttelse mot frie radikaler.

Intercosmetica Neuchâtel SA

Intercosmetica Neuchatel SA, Sveits, ble grunnlagt i 1956 under navnet "Usine de Produits Chimiques Neuchatel". Selskapet endret navn til "Intercosmetica Neuchåtel SA" i 1992. I 1996 ble Intercosmetica Neuchåtel SA en del av Zepter-konsernet, og har siden den gang utelukkende framstilt produkter for Zepter International.

Intercosmetica fortsetter å bane veien innen ny på forskning aktive ingredienser og formularer for kosmetikk av den nye generasjonen. Takket være vårt helt spesielle utstyr, har vi mulighet til å styre utviklingen av nye produkter. Vi kan deretter kreere nye formularer og teste deres effektivitet på hudens elastisitet, profil, mykhet, fuktighet og TEWL(TransEpidermal-WaterLoss)

En av de viktigste ingrediensene er ECHINACEA eller solhatt-ekstrakt. Dette er en aktiv, naturlig ingrediens av høy kvalitet som er kjent for sine medisinske og kosmetiske egenskaper. Solhattekstrakt har mange verdifulle egenskaper. Blant annet har den legende og rensende, så vel som betennelsesdempende egenskaper og den gir huden et friskt utseende.

Vår profesjonalitet, vitenskapelige innsikt og våre ansattes erfaring gjør det mulig for oss å integrere den berømte sveitsiske kvaliteten til våre produkter. Vår kvalitet og raske utvikling sikrer også at vi har konstant kontakt med våre leverandører av råvarene. Vi vet alt om den seneste teknologi og de aktive ingrediensene som har stor betydning for utviklingen av våre produkter.

Takket være langvarig partnerskap mellom Zepter Cosmetic R&D-fabrikken i Sveits, det sveitsiske landbruksdepartementet og Association for Medical and Homeopatic Plants, har Zepterlaboratoriene oppnådd fremragende resultater innen kosmetikkfeltet.

Zepter Cosmetics Swiss Research Centre garanterer: nyskapning, kvalitet og sikkerhet!

  • Nyskapning: Banebrytende teknologi innenfor plantekosmetikk
  • Kvalitet: Zepter Cosmetics Swiss Research Centre benytter seg av de høyeste konformitetsstandarder i valget av planter og plantebiprodukter. Kvalitet savdelingen avgjør nødvendige tiltak for å beholde ISO 9001-sertifiseringen som fornyes hvert tredje år.
  • Sikkerhet: Det gjennomføres systematiske tester på alle produkter gjennom hele produksjonsprosessen for å sikre at alle produkter er effektive, trygge og hypoallergeniske.

Intercosmetica Neuchâtel SA i Sveits